صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی

صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی

سیب زمینی
صنایع غذایی
سیب زمینی سوخاری
آزمایشات کنترل کیفیت سیب زمینی
دانلود گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی
دانلود گزارش كارآموزی صنایع غذایی
انجام گزارش كارآموزی صنایع غذایی
خرید گزارش كارآموزی صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
fileina
فروشگاه س

رفتن به سایت اصلی

گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی

 

شركت پریس 

شركت پریس در 1379 در شهرك صنعتی مباركه در زمینی به مساحت 21000 متر مربع اقدام به عملیات ساختمانی و نصب ماشین آلات از كشور هلند نمود و در فروردین ماه 1381 رسماً افتتاح و به بهره برداری رسید .زیربنای فعلی كارخانه نزدیك به 18000 متر مربع ساخته شده شامل سالنهای تولید و انبار فنی نگهداری سیب زمینی سردخانه و ساختمان تأسیسات رستوران ، نگهبانی ، تعمیرات می باشد نیروی برق فعلی كارخانه یك مگاوات و دارای گاز و انشعاب آب از شهرك و سپتینگ و فاضلاب میباشد .

 

ماشین آلات شامل دو خط كامل :

– خط تولید فرنچ فرایزبه ظرفیت ٢ تن در ساعت كه عبارتست از سورت كن سیب زمینی تا بسته بندی. 

– خط تولید فلیك ٤٥٠ كیلومتر در ساعت 

هر دوخط از كارخانجات H&H هلند جمعاً به قیمت90٩ ، 215 /6 یورو خریداری شده است . 

 

سردخانه 

سردخانه به ظرفیت 1000 تن در ٤ قسمت A.B.C.D كه A.B در حال حاضر قابل استفاده واحد می باشد موتور خانه و كلیه كمپرسورها و تانكهای آمونیاك این واحد جهت تولید بخار دارای سه دیگ بخار ( ساخت انگلستان مونتاژ ،ایران ) به ظرفیت ١٥ تن با كلیه تأسیسات جانبی موجود می‌باشد.كلیه لوله كشی ساختمانها ، برق كشی تابلوهای برق و سیستم حرارتی این واحد ساخت ایران و توسط كارشناسان و متخصصین ایران ساخته و نصب گردیده است كلیه مدیران ومسئولین در بخش سرمایه گذاری و اجرائی از جوانان تحصیلكرده زن و مرد كه میانگین سنی آنها به ٢٥ سال نمی رسد می باشند و این امر باعث افتخاراین مجموعه است كه علاوه بر استفاده از ابتكارات و خلاقیت جوانان امروز مملكت ، توانسته است طرحی نو در كشور پیاده كند. 

در حال حاضر در سه بخش كشت ، تولید و توزیع اشتغال زایی فراوانی ایجاد نموده است كه تنها در بخش تولید قریب به ٢٠٠ نفر به اشتغال كامل مشغول می-باشند.مدیران شركت در تلاشند در توسعه و گسترش فعالیت خود به انجام پروژه های مهم تری دست یابند .مدیریت این واحد با آقای مهندس كاظم ذره بینی متولد ١٣٥٦ فارغ التحصیل در رشته مدیریت بازرگانی می باشد ریاست هیأت مدیره آقای مهندس محمد ناصری دارای تحصیلات در رشته مكانیك می باشد.

 

 

 

کلمات کلیدی:

سیب زمینی

صنایع غذایی

سیب زمینی سوخاری

آزمایشات کنترل کیفیت سیب زمینی

 

 

 

معرفی سیب‌زمینی‌:

سیب‌زمینی چهارمین ماده غذایی مردم كشورهای در حال توسعه بعد از گندم ، برنج و ذرت است . كشورهای آمریكای لاتین و خاورمیانه نظیر تركیه، ایران، آرژانتین، برزیل، چین، هند و كلمبیا نیز جزو تولید كنندگان عمده این محصول می‌باشند.متوسط مصرف سالیانه سیب‌زمینی در كشورهای در حال توسعه 20 كیلوگرم به ازای هر نفر است و در كشورهای صنعتی این رقم به 80 كیلوگرم می‌رسد. 

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه 1

محصولات 1

سیب زمینی محبوب ترین غذا 1

شركت پریس 2

ماشین آلات شامل دو خط كامل 2

سردخانه 2

سرمایه‌گذاری 3

افتخارات پریس

 

فصل اول:معرفی سیب‌زمینی‌ 5

فرنچ فرایز برش های نیمه سرخ شده منجمد (الف) 13

فرنچ فرایز برشهای نیمه سرخ شده منجمد 15

مواد اولیه 15

روغن 15

فرآوری 15

تنوع شكل ظاهری محصول 16

تنوع بسته بندی 16

موارد مصرف 16

خلال سیب زمینی سوخاری 16

كیفیت و بازده خلال سوخاری سیب زمینی 17

رنگ 17

بافت 17

میزان روغن 19

بازده سیب زمینی سوخاری 22

ماده خام برای تولید سیبزمینی سوخاری 23

تكنولوژی تولید خلال سیب زمینی سوخاری 23

حمل ماده خام و شستشو 24

پوست گیری و لكه گیری 25

برش و درجهبندی 25

بلانچینگ 26

تبخیر رطوبت اضافی از خلالها 27

سوخاری سازی محدود 27

چربیگیری و سرمایش 29

منجمد سازی و بستهبندی 29

ارزش تغذیهای 30

سیستمهای بستهبندی غذاهای سبك ( اسنك ) 32

شركت وودمن در ایالات متحده آمریكا 32

شركت وزن كشی یا ماتو در ژاپن 32

تولید كننده اسمالی در ژاپن 32

كاربرد 33

مزایا و دستورالعمل 33

روند تولید : 33

فناوری اصلی 34

ـ اروگلید 36

ارسیس 36

ـ بهترین ( فناوری دستگاههای الكترونیكی بلژیكی ) 36

ـ شركت كارنل پمپ 36

FAM 37

هوگر 38

فناوری اصلی 38

دستگاه به عمل آوردن سیب زمینی سرخ شده فرانسوی 42

ماشین سكهای 43

سرخ كن 43

برگ  سیب زمینی 43

مواد اولیه 43

فرآوری 44

تنوع شکل ظاهری محصول 44

تنوع بسته بندی 44

موارد مصارف خانگی 44

موارد مصرف صنعتی 45

فراورده های خشک شده سیب زمینی 45

گرانول سیب زمینی 47

مواد خام برای تولید گرانول سیب زمینی 47

تاثیر اقدامات فنی بر کیفیت گرانول سیب زمینی 48

تکنولوژی تولید گرانول سیب زمینی 51

حمل و نقل مواد خام 51

عملیات آماده سازی 52

فرآوری   54

آبگیری 54

 

فصل دوم :آزمایشات کنترل کیفیت 57

انواع بیماری ها ی میکروبی و آزمایشات آن 58

نارسایی های کیفی و بیماری های غده های سیب زمینی 58

میان تهی شدن 58

میان سیاه شدن 59

لکه سیاه ( سیاه شدن داخلی ) 59

لکه قهوه ای داخل گوشت 59

شکاف برداشتن 59

گره خوردگی 60

سبز شدن 60

صدمه ناشی از یخ زدن 60

صدمه مکانیکی : 61

غده دوکی سیب زمینی 62

لیف رول سیب زمینی 62

حلقه چوب پنبه ای سیب زمینی 62

کوتوله شدن همراه با زردی 63

بیماری ماپ تاپ 63

نکروسیس غده سیب زمینی 63

بیماری ABC سیب زمینی 63

خال های غده سیب زمینی (potato aucuba mosaic) 64

ساق سیاه سیب زمینی 64

پوسیدگی نرم سیب زمینی 64

حلقه پوسیده 65

پوسیدگی حلقه‌ای (پژمردگی ناشی از باکتری جنوب ) 65

زنگاری شدن دیررس 65

بیماری زخم پوست 66

زگیل زدن سیب زمینی 66

زخم زود رس سیب زمینی 66

پوسیدگی خشک غده 66

پژمردگی ورتیسیلیوم 67

لکه سیاه 67

بیماری شوره سیاه 67

زخم خشک 67

بیماری شوره نقره ای 68

قانقاریا ( پوسیدگی غده فوما) 68

خال پوست 68

پژمردگی فوزاریوم 69

پوسیدگی صورتی 69

آبکی شدن ( پوسیدگی آبکی ناشی از زخم ) 69

پوسیدگی زغال سنگی 70

ویژگی های حسی غده سیب زمینی 70

سیاه شدن سیب زمینی خام و تیره شذن پس از پخت 75

ارزش تغذیه‌ای سیب زمینی 76

نگه داری در کارخانه پریس 81

بازار یابی در شرکت پریس 82

 

فصل سوم :جایگاه کارشناس صنایع غذایی در کارخانه 83

طرح و توسعه 84

مزایای محصولات پریس 85

مزایای پرک سیب زمینی پریس 85

 

فصل چهارم :فوائد گذراندن واحد کارآموزی 86

پیشنهادات و انتقادات 87

 

  • روابط ساختاری بین خدمات گرایی سازمانی، رضایت شغلی كارمند صف و رفتار شهروندی سازمانی

    روابط ساختاری بین خدمات گرایی سازمانی، رضایت شغلی كارمند صف و رفتار شهروندی سازمانی رضایت شغلی سازمانهای خدمت محور رفتار شهروندی سازمانی رضایت شغلی كارمندان مقاله در مورد رضایت شغلی مقاله در مورد رضایت شغلی کارکنان مقاله در مورد رضایت…

  • رابطه زیرساخت های پیاده سازی مدیریت دانش با ظرفیت تغییرسازمانی

    رابطه زیرساخت های پیاده سازی مدیریت دانش با ظرفیت تغییرسازمانی تغییرسازمانی پیاده سازی مدیریت دانش زیرساخت های پیاده سازی مدیریت دانش مقاله تغییرسازمانی در دانشگاه‎های دولتی ظرفیت تغییرسازمانی در دانشگاه‎های دولتی پیاده سازی مدیریت دانش در دانشگاه‎های دولتی زیرساخت های…

  • بررسی رفتار تیرهای بتن آرمه تقویت شده با صفحات کامپوزیتی

    بررسی رفتار تیرهای بتن آرمه تقویت شده با صفحات کامپوزیتی ورق FRP صفحات کامپوزیتی دانلود مقاله تیرهای بتن آرمه تقویت شده دانلود مقالات رشته عمران دانلود مقاله بررسی رفتار تیرهای بتن آرمه تقویت شده با صفحات کامپوزیتی دانلود مقالات مهندسی…

  • خلاصه کتاب روش شناسی علوم اجتماعی ماکس وبر

    خلاصه کتاب روش شناسی علوم اجتماعی ماکس وبر خلاصه کتاب روش شناسی علوم اجتماعی ماکس وبر رفتن به سایت اصلی خلاصه کتاب روش شناسی علوم اجتماعی ماکس وبر به تعداد 38 صفحه pdf مناسب مرور سریع و جمعبندی امتحانات  …

  • بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی

    بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی سیستم های نانوالکترونیک تشدیدگر مكانیكی دانلود پایان نامه سیستم های نانوالکترومکانیک بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی دانلود پایان نامه مهندسی الکترونیک دانلود پایان نامه الکترونیک…

  • انتخاب پورتفولیو و مفاهیم مربوط به آن

    انتخاب پورتفولیو و مفاهیم مربوط به آن انتخاب پرتفولیو مسئله انتخاب پرتفولیو انتخاب پرتفولیو پروژه مسئله انتخاب پرتفولیو نحوه انتخاب پرتفوی بهینه رابطه بین مدیریت طرح و مدیریت پروژه روشها و تکنیک های انتخاب مجموعه پروژه تحقیق انتخاب پرتفولیو تحقیق…

  • طراحی و مدلسازی باس شبكه كنترل محلی

    طراحی و مدلسازی باس شبكه كنترل محلی كنترلر CAN شبكه كنترل محلی گذرگاه شبكه كنترل محلی طراحی و مدلسازی گذرگاه CAN طراحی و مدلسازی باس شبكه كنترل محلی بررسی و شبیه سازی عملكرد كنترلر CAN طراحی و پیاده سازی تراشه…

  • پاورپوینت مالیه عمومی و بودجه دولتی

    پاورپوینت مالیه عمومی و بودجه دولتی دانلود پاورپوینت مالیه عمومی و بودجه دولتی مالیه عمومی و بودجه دولتی تحقیق مالیه عمومی و بودجه دولتی مقاله مالیه عمومی و بودجه دولتی مالیه عمومی و سیاستهای پولی و مالی بودجه چیست مراحل…

  • بررسی مقایسه ای الگوهای تلفیقی جهت ارزیابی عملکرد مالی شرکت ها با روش فازی

    بررسی مقایسه ای الگوهای تلفیقی جهت ارزیابی عملکرد مالی شرکت ها با روش فازی ارزیابی عملکرد مالی شرکت ارزیابی عملکرد مالی سازمان ارزیابی عملکرد مالی شرکت ها معیارهای ارزیابی عملکرد مالی شرکتها ارزیابی عملکرد مالی با رویکرد فازی ارزیابی عملکرد…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خلاقیت سازمانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خلاقیت سازمانی مبانی نظری خلاقیت سازمانی دانلود مبانی نظری خلاقیت سازمانی پیشینه تحقیق خلاقیت سازمانی ادبیات نظری خلاقیت سازمانی فصل دوم پایان نامه خلاقیت سازمانی مبانی نظری و پیشینه تحقیق خلاقیت سازمانی ادبیات و مبانی…